Rafał200 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam słuchajcie mam zawieszenie gazowe z tyłu i z przodu z przodu zawieszenia wystają wentyle które wypełnia sie azotem ja wypełniłem zwykłym powietrzem i jest dobrze :) Teraz chciałbym zrobić z tyłu bo zawieszenie jest miękie tylko nie wiem jak mam to zrobić pomóżcie zobaczcie na zdj i powiedzcie mi co mam zrobić żeby nabić tam powietrza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 przód napełniasz powietrzem według opodobańtył jest na azot Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 przód napełniasz powietrzem według opodobańtył jest na azotW powietrzu przecie go dużo jest :D to nie jakiś mit jak z azotem do opon ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 to nie jest mit, ani z zawiasem ani z oponami Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał200 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No tak ale chodzi mi jak to napełnić jak nie ma tam zadnego wentyla jak widać na zdj tylko jakaś śrubka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 to zapewne grzebane i amor szmelcnabić można tam gdzie robią zawieszenia motocyklowe/rowerowe7-10bar Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał200 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ale ja bym chciał sam to zrobić!!! Jak mam to zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagaroth Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Niektórzy mówią, że to mit, niektórzy że nie. Podobno szybciej uszczelniacze padają jak napompujesz zwykłym powietrzem. Ja u siebie centralny amortyzator napełniłem zwykłym ponad rok temu i jest dobrze. Z oponami to się sprawdza w sportowych autach ten azot, to w amorach pewnie też. Ale jak chcesz to ładuj zwykłe powietrze, tylko musisz poszukać może gdzieś na necie czy w książce serwisowej gdzie jest wentyl, może odkręć tą śrube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi