art Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Wpadłem dzis na taki pomysl zeby kierunkowskazy pomalowac na niebiesko tzn tak jak na rysunku w środku zostawić strzałkę pomarańczową a resztę walnąć niebiesko (moze tylko przypylic, tak maznąć??? - jeszcze nie wiem.) Dlatego pytam was o zdanie: A dobry pomysł, tez tak zrobieB beznadziejnie bedzie to wyglądałoC nie przejdziesz z tym przeglądu technicznegoD innyDodam że motocykl mam pomalowany na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Troche to bedzie przypominac stare katamarany co zamiast kierunkow miały strzałki wysuwane ;) . Odpowiedz C i D :Troche takie chyba szpanerskie - zostaw lepiej oryginalne (albo wstaw białe) ale z tym przeglądem to chyba też nie przejdzie ,chyba ze bedziesz wymieniać przed na oryginalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 kup jaie kolwiek malutkie kierunki i wsatw zamiast 2 pomaraczowych ledow 1niebieską i 1 pomaranczową kiedys widzałem cos takiego niezle wygloda pozatym jak jedziesz na przeglod łatwo wymienic ledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 31 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 THX To byl tylko pomysl wiec zadna strata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi