Skocz do zawartości

Kawasaki Vulcan VN2000 H rej.2011 lub Rocket III

Karol77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

http://usautoimport.otomoto.pl/kawasaki-vulcan-vn2000-h-rej-2011-lub-rocket-iii-M4038789.html

Kawasaki Vulcan VN2000 H , sprowadzony z USA wiosna tego roku, motocykl posiada kilka wgniotek,ale technicznie jest w stanie idealnym, 1rej vulcana w USA miala miejsce 26.07.2011,zakupiony zostal przy przebiegu 4865mil , obecnie ma ok 6tys.mil , 1200 mil zrobilem po PL i troche po Słowacji (jeden wypad w tatry + otwarcie sezonu na Jasnej Gorze itp ).

kilka zdjec http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/167422-koral-2009-kawasaki-vn2000h/

Sprzedaje gdyż przyszedl mi drugi motocykl Triumph Rocket III , wiec jednego z nich bede chcial sprzedac (Rocketa wystawie w oddzielnym ogloszeniu ) a jednego zostawic sobei na ten sezon, na ta chwile ciężko mi zdecydowac ktory, za malo pojezdzilem Rocketem,bo dopiero przyszedl.. Po sprzedazy jednego z tych motocykli automatycznie wycofam drugie ogloszenie.

Do Vulcana posiadam duza i małą szybe, oparcie pasazera lub kierowcy (do siedzenia corbina),oryginalna osłone chłodnicy + chromowana zakupiona na ebay oraz nowy podest prawy. Na sezon oczywiscie wymienilem olej i filtr na nowy.

Cena za Vulcana 25000zl ,cena za Rocketa 29000zl

Cena nie podlega negocjacji, jestem firma i nie moge tracic na importowanych pojazdach, moja marża za sprowadzenie motocykla to 2tys.zl i tyle chce dokladnie na tym vulcanie, a jest fizycznei w PL zarejestrowany,mozna go zobaczyc i dotknac,w przypadku zamowienia z USA klient moze sie sugerowac jedynie zdjeciami i ewent wycena rzeczoznawcy.60267_832045706820877_1307571313_n.jpg

Edytowane przez Karol77