aarrkk Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Moto u mechanika.Jeśli dzisiaj odbiorę to z chęcią wtorek lub poniedziałek ale od 14 :D Kogo to widać na forum :D Wybory czy jak Arek ?Trafione zatopione ;)Wybory , wyborami ale polatać w miłym towarzystwie nie zaszkodzi !!!!Widzę , że zmieniłeś moto na Deauville , będzie można przekroczyć 60 km/h. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak sie nie będziesz bał,bo ostatnio powyżej 60 kosztwało Cie ciut zdrowia i pieniędzy ;) Moto na wtorek prawdopodobnie będzie ;) Nie ważne co pod dupą a co w glowie,a z politykami to wiadomo że nieobliczalni :D. Ci kościółkowo radiomaryjni już wóle. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To będziemy jechali szybciej niż 60km/h ?To ja się muszę zastanowić :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Teraz jako że na czasie to może polećmy tanimi liniami - Biedronkaairilnes :biggrin: ( ), przyoszczędzi się trochę na wachę w sezonie jak na Prawych i Sprawiedliwych motocyklistów przystało. :wink: Edytowane 8 Listopada 2014 przez aarrkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) No widzisz masz dojścia w Biedrze to jeszcze taniej będzie.Mnie nie załatwi bo na dzień dobry nie odpowiada ;) :D Ktoś gdzieś we wtorek ? ew kebab w poniedziałek wieczorem ?Taka mała INTEGRACJA ;) Edytowane 8 Listopada 2014 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ona poniżej prezesa to nikomu nie odpowiada dzień dobry , taka niby zapracowana , a co do wtorku to coś organizują w Kazimierzu, a i droga do Nałęczowa też bardzo fajna dla moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ktoś gdzieś we wtorek ? ew kebab w poniedziałek wieczorem ?Ty masz pomysła na trasy.............Ja mam nawigacje ................więc coś się skleci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Co wy w tym Kazimierzu widzicie ? Nudny dojazd,a miasteczko jak sporo innych.Nawigacja jest dobra jak ktoś nie rozróżnia prawej od lewej czy gdzie pólnoc i południe,trzeba mu mowić wiśta itp jak do konia ;) Pobłądziłem ostatnio w prawej stronie świętokrzyskiego aż w łódzkie na azymut.Super po lasach za Stąporkowem i Końskimi do Opoczna i Spały.P.S.Jak jest w marketach i to takich normalniejszych wiem bo walcze codziennie by coś wzieli i co może nawet "menager",a gdzie się kończy też wiem.Nie spotkałem jednak w pracy :)P.S.II Jakis ku...zgryźliwy sie robie.Może to jesień albo własnie te kontaky z tymi wszystkimi "kierownikami" tak na mnie działają :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Co wy w tym Kazimierzu widzicie ?O co Ci chodzi ? Przecież Kazimierz i Iłża to Twoje dwie ulubione miejscówki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nooo jak muszę gdzies przejechać,a boję się o krasnoludki na motocyklach .Prosta droga to jak tak na spokojnie to i krzywdy sobie nie zrobią ;) Byle od wody trzymać z daleka. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Odebrałeś motur z naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Do niedzieli bez motonga.Może by się tak napił :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mam plan........jedziemy do Dęblina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja chętnie gdzieś śmignę. Gdzie i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może być Dęblin, jestem na tak,gdzie i o ktorej zbiórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi