Rosa Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Hello wszystkim. Są jakieś plany na X SSSJ? Tak mi dzisiaj Nologin przypomniał i .........zatęskniłem :)Pozdrowionka 4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ej ej... ja też tęsknię za Wasztmi twarzami :) no bo ile można z tymi samymi warszawsko- okolicznymi chłopakami :PSpotkajmy się jakoś w tym roku!!!! plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Estrelka, to zajrzyj do nas kiedy chcesz :) Tylko zadzwoń wcześniej cobyśmy byli :) (bo jesteśmy generalnie od drugiej połowy września).A spotkać to się można wszędzie.... :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi