miras69 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 no i ja + 3 osoby, jak się uda :)nocleg również w Borowiku zaklepany ale spoko :)obozowiska nie będziemy robić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielas Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) siemka wszystkim! jestem z Bydgoszczy a w sumie z jej okolic :), Jestem świeżym motocyklistą, dwa dni temu kupiłem motór 125 w markiecie real. kilometrów natrzaskanych cała kupa bo jeżdżę codziennie z domu do pracy pokonując dystans 0.75km co daje dzienny wynik 1,5km dziennie. Chętnie przyjadę poznać równie zapalonych motocyklistów:) po długich i burzliwych negocjacjach ma małżonka też przybędzie, tylko nie wiem jak my sie na tym piżdziku zmieścimy :) wyjazd z bydzi w środę bo troszku km do zrobienia jest. co do noclegu : no i ja + 3 osoby, jak się uda :)nocleg również w Borowiku zaklepany ale spoko :)obozowiska nie będziemy robić ! jak już miras pisał oczywiście w Borowiku tylko nocleg, śniadanie i poranna kupa :) dooo zobaczyska a i zapomniałem o liście :1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :)10.Binia+Zielas- pensjonat borowik, bo przy zmywarce śpię w domu :) Edytowane 16 Września 2014 przez zielas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Popłakałem się.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 :( no ładnie! jak dobrze pójdzie to z Bydzi będzie 10 osób :) jeśli oczywiście Gospodarze pozwolą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania10 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :)10.Binia+Zielas- pensjonat borowik, bo przy zmywarce śpię w domu :)11 Pirania- pensjonat borowik, Zielas nie dopisał, że ma wózek boczny to się zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravversys Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :)10.Binia+Zielas- pensjonat borowik, bo przy zmywarce śpię w domu :)11 Pirania- pensjonat borowik, Zielas nie dopisał, że ma wózek boczny to się zabiore12 ravversys - pensjonat borowik13 łukasz - pensjonat borowik14 rosa - pensjonat borowik czy są jakieś koncepcje wyjazdu z bydzi w piątek 26 09 ? może o 10 w miejscu do ustalenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielas Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 11 Pirania- pensjonat borowik, Zielas nie dopisał, że ma wózek boczny to się zabiore Pirania nie robią takich wózków bocznych w który byś sie zmieścił, poza tym uruchom wyobrażnie Binia i ja na 125 tce + wuzek boczny i Ty w nim = średnia przelotowa 5km/h z górki i z wiatrem, a my w góry jedziemy czyli cały czas pod górkę :) "czy są jakieś koncepcje wyjazdu z bydzi w piątek 26 09 ? może o 10 w miejscu do ustalenia?" Ravversys ja muszę najpierw szkodniki sprzedać - a mam ich truszku :) - przechowalnię dziecioków otwierają o 13 więc my startujemy ok 14:00 z Trzemiętowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania10 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja pewnie z Zielasami- wózek sam nie pojedzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 no i ja również z małżowinką :)co gospodarze na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :)10.Binia+Zielas- pensjonat borowik, bo przy zmywarce śpię w domu :)11 Pirania- pensjonat borowik, Zielas nie dopisał, że ma wózek boczny to się zabiore12 ravversys - pensjonat borowik13 łukasz - pensjonat borowik14 rosa - pensjonat borowik15. Ludwicjusz i Sami - domek, podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Muszę Wam powiedzieć, że Zielas kłamie. Z domu do pracy ma 0,45km a pojemność 75cm3, tyle, że zrejestrowany na 125cm3. Nie będzie nam przeszkadzał, bo zanim dojedzie to SSSJ będzie już historią :biggrin:Tak nawiasem......Bydzia w takiej sile, że nawet Wawa nam nie podskoczy. Zresztą sam Pirania wystarczy, o ile wózek boczny się nie urwie.Myślę, że Rav, Luke i ja wylecimy wcześniej niż reszta Bydzi, bo pewnie wpadniemy jeszcze po browar do Harrachowa.AAA..........zapomniałbym! Do listy dopisujemy jeszcze Nologina, to ten co był ostatnio VFR-ką. Jedyny problem to taki, że nie lata starą Japonią tylko nowym Włochem. Będzie spał razem z MIrasem w szopie!Reszta z nas w Borowiku, bo gospodarze to Surowi Rodzice, nie pozwalają jarać fajów!16. Nologin Edytowane 19 Września 2014 przez Rosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tak nawiasem......Bydzia w takiej sile, że nawet Wawa nam nie podskoczy. Hmm, jakoś będziecie musieli sobie z tym poradzić :PTrzymam kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Chyba najwyższa pora abym i ja się dopisał... ;) 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :)10.Binia+Zielas- pensjonat borowik, bo przy zmywarce śpię w domu :)11 Pirania- pensjonat borowik, Zielas nie dopisał, że ma wózek boczny to się zabiore12 ravversys - pensjonat borowik13 łukasz - pensjonat borowik14 rosa - pensjonat borowik15. Ludwicjusz i Sami - domek, podłoga?16. Nologin17. ptaq_ - tam gdzie mi gospodarze karzą ;) Edytowane 19 Września 2014 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Się dzieje..Sorki że nas tu nie było widać, ale byliśmy na urlopie (dwa tygodnie na łódce na Mazurach) a tam ma być (i było!) kompletne oderwanie się od świata. Ale już jesteśmy z powrotem. No i co ja widzę... że Bydzia chce dokonać przejęcia imprezy.... ;) wiecie, to nie jest tak że "surowi rodzice' i tak dalej. Jak chcecie się spotkać w Karkonoszach i pojeździć w jakiś weekend, to nie trzeba SSSJ organizować :) dajcie znać, to wam jakąś rozsądną cenę wymyślimy u nas i sobie pojeździcie.... Bo SSSJ to ma być impra z przejażdżką.. :DA propos przejażdżki. Jest pewien problem, bo w zasadzie w najbliższej okolicy toście już wszystko ładne/ciekawe widzieli, i teraz żeby było fajnie i "nowo" to trzeba bardziej kombinować. Więc jest tak - zawsze można pojechać wokół po sprawdzonych, ładnych trasach, i dobrze, bo nigdy nie wiadomo jak z pogodą, itd. Ale żeby było coś ciekawego to myślę żeby się wybrać poza Wałbrzych do podziemnego miasta - Włodarz, Osówka, te sprawy. Jest tam i zapora w Zagórzu, i w ogóle takie tam. Tyle tylko że wtedy to jest trochę dalej do jazdy. Znaczy, mniej czasu na grila i inne takie harce. Także taka jest moja propozycja. Że jak prognoza OK, to skoczyć pod Wałbrzych, a jak taka sobie to małą rundkę wokół. No i gicior :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Włodarz jest ok, byłem z pięć lat temu. Jak się trafi nam dobry przewodnik można się sporo ciekawych rzeczy dowiedzieć. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi