tomek91 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Mój problem wygląda następująco: Odpaliłem maszynę na ssaniu w garażu i wyprowadzając ją tyłem zahaczyłem rozłożoną pod-nóżką o próg. W efekcie tego obroty silnika (wtedy na ssaniu 2k) spadły na mniejsze. Po głosie było poznać, że silnik zaczął wolniej pracować. Od tej pory odczuwam mniejszą kompresję, obroty wolniej spadają, podczas redukcji bez przegazówki motocykl potrafił "zarzucić tyłkiem", a teraz ma z tym problem.. Odczuwalne są również minimalne przydławienia na wolnych obrotach. Byłbym wdzięczny za udzielenie jakichkolwiek wskazówek/namiarów co mogło się stać. Z góry dziękuję. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez tomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 wymień świece a problem zniknie ale do tego czas nie używaj tego motocykla bo szkoda silnika Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek91 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 wymień świece a problem zniknie ale do tego czas nie używaj tego motocykla bo szkoda silnikaDzięki, tak zrobię.. Tylko cholera od tej pory ciągle nim jeździłem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi