trelka Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wie ktoś moze czy jak zrobiłem profil kierowcy na kategorie B to czy na tym samym profilu moge zaczac prawko na kategorie A2? Na karcie którą musiałem zanieść do szkoły jazdy była tylko wpisana "Kategoria: B". Wystarczy, ze podejde do starostwa po kopie i zaniose ją do szkoły zeby zacząć A2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 musisz zanieść badania lekarskie B+A2 nie samo A2 bo ci nie przyjmą mimo że już masz badania na B w profilu. Jak zaniesiesz to prawdopodobnie mozesz zaczynać. Ja mam zrobiony profil A2 a mam też wpisane b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trelka Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Czyli musze podejsc do lekarza po badania na A2, bo o ile dobrze pamietam na kartce którą mi dał była wpisana tylko kategoria B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi