Reaper Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Po odpaleniu ktm 950 po krótkim czasie mam rozgrzane kolektory do czerwonościPodejrzewam coś z paliwem bo problem pojawił się po wymianie styków w pompie paliwowej na nowe .Dodam że gaźnik był cały czyszczony i regulowany niecałe 500km świece zawory też zrobione Edytowane 21 Maja 2014 przez Reaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Rozgrzane do czerwoności podczas jazdy? Czy są czerwone po kilku minutach pracy na postoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Rozrzad tez ?Ja miałem to w husce , rozrzad był pykniety o jeden ząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Po odpaleniu ktm 950 po krótkim czasie mam rozgrzane kolektory do czerwoności Podejrzewam coś z paliwem bo problem pojawił się po wymianie styków w pompie paliwowej na nowe . Dodam że gaźnik był cały czyszczony i regulowany niecałe 500km świece zawory też zrobione I tu tkwi problem.Jedź na ponowną regulację.Z drugiej strony w wyczynowych 4T czerwone kolano przy starcie silnika to norma, a robi się tak za sprawą tytanowego kolanka Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 na postoju po chwili po uruchomianiu .na regulacje podjadę dla świętego spokoju bo tak nie zostawię , tylko dziwi mnie dlaczego się rozregulował pompa ta sama wiec chyba ciśnienie i ilość paliwa dostarczana ta sama .chyba ze dlatego że regulacja zrobiona jak już się kończyła pompa i dawała mniejszą ilość paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi