ramzes1 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Polecam serwis SMGmotocykle w Garbowie, gdzie zablokowałem moją Kawę er6f na prawo jazdy A2. Serwis posiada certyfikowaną hamownie - co jest potrzebne przy blokowaniu motocykla. Blokada została założona w ciągu kilku godzin, serwis przewiózł go do diagnosty, gdzie dostałem badanie techniczne.Na drugi dzień zarejestrowałem motocykl ze zmniejszoną mocą 35kW w wydziale komunikacji. Blokady są mechaniczne i nie ma problemu ze zdjęciem jej po wyrobieniu PJ kat. A (po zdjęciu blokady nie zostają żadne ślady, moto działa jak przed blokadą). www.smgmotocykle.plSMG - Serwis Motocykli Garbówmgr inż. Robert ZarychtaUl. Garbów 46B21-080 Garbów tel. kom. 791 645 337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erder Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam,Wie ktoś może gdzie znajdę hamownie dla motocykli w Bielsku lub okolicach? Lub gdzie znajduje się najbliższa firma, która zrobiła by ograniczenie mocy pod A2. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/168110-sprawdzony-warsztat-moto-lubelskie-garbow-blokowanie-a2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi