Mili6551 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam.Po ogromnych walkach ze stresem we Wrocławskim WORDzie, które stoczyłam,udało mi się osiągnąć zamierzony cel za trzecim razem :biggrin:Czekam na odbiór dokumentu. jupi :tongue:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No to gratuluje ... nerwusie :) Wysłane z ElDżi Optimus Dżi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu1986 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) To pogratulowac i do zobaczenia na drodze. Edytowane 14 Maja 2014 przez sloniu1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 :clap: :crossy: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Gratulacje. W sama pore, bo pogoda sie poprawia :crossy: Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 i tam nie szalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) :) Gratulacje :clap: Edytowane 17 Maja 2014 przez Kamell80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi