puchatek777 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam serdecznie. Planuję w lipcu z moją partnerką pokonać trasę dookoła Polski motocyklem .Chętnie wysłucham waszych porad jak się do takiej wycieczki przygotować i gdzie noclegować .Planuję przeznaczyć na to ok 8 dni max . Wiem , że kilka ludzi już coś takiego przeżyło więc nie jest to nowość ale wciąż nie oklepany i konkretny temat . Wyjazd z Katowic. Chętnie nawiąże też kontakt z osobami chętnymi na taką wyprawę . Puki co jest jeden motocykl i jedno auto z tym , że wolałbym by była to tylko motocyklowa wyprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 @puchatek777 poszukaj w dziale relacje z wyjazdow miich 2 opisow, akurat zrobilem ladne kolko po Polsce, jest opisane przy okazji jak bywa z noclegami, i co wypada zabrac :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 tematów o zwiedzaniu kraju w kółko jest kilkanaście, wyszukiwarka po prawej u góryjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchatek777 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Moje moto to naked bez owiewek więc przewidywana prędkość ok 100km/h będzie jak najbardziej w porządku , szybciej nie trzeba .Przewidywany termin to ok 14-17.07.2014.r.ja lecę z plecaczkiem .Dzięki za odpowiedzi poczytam sobie dziś troszkę :) Kolego z Chorzowa kliknij na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi