marcin1124 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam. Mam pytanie, moją yamahę bez problemu można przełamać na 1 biegu i słychać syczenie w okolicach cylindra, czy to jest normalne czy z moto cos nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam. Mam pytanie, moją yamahę bez problemu można przełamać na 1 biegu i słychać syczenie w okolicach cylindra, czy to jest normalne czy z moto cos nie tak? Jeśli na trójce pójdzie na koło z gazu bez problemów,to wszystko gra Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1124 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jeśli na trójce pójdzie na koło z gazu bez problemów,to wszystko gra dzięki za odpowiedz, jeszcze nie sprawdzałem bo dopiero kupiłem moto i robie mały remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 dopiero kupiłem moto i robie mały remont. i po remoncie słychać takie syczenie ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 ja bym się martwił gdyby tego syczenia nie było Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1124 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 silnika jeszcze nie robiłem, chcialem sie tylko dowiedziec czy to sa normalne obiawymam, jeszcze pytanie, czy ktos sie orientuje jaki rozmiar mają szczęki hamulcowe do takiego moto? bo na allegro są 130 x 22mm a jak swoje mierze to tak jakby mialy 125 x 22mm. tylko nie wiem tez czy dobrze je mierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi