zinekzx Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Witam Wszystkich.Od 2 tygodni jestem posiadaczem Bmw K1200r z 2005rMoto sprawuje sie świetnie-przez 4 dni zrobiłem 1600km ,więc chyba niezle.Problem polega na tym ,że motocykl jest wyposażony w fabryczny alarm ,który nie reaguje na pilota Znalazłem jakiś filmik na YT w którym jest pokazane Aaby na włączonym zapłonie 3 razy przycisnąć lewy przycisk wyłączyć zapłon i dwa razy prawy przycisk-przy takiej operacji u mnie nie ma nic zero odzewuCzy jest opcja ,że ktoś wyjął jakiś bezpiecznik lub coś w tym styluEwentualnie ,czy Ktoś mógłby mi napisać jak się ten alarm programujeMoto jest z abs ,asa,cws PozdrawiamZinekzx Sorry esa nie asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueska Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 (edited) Alarm w motocyklu jest potrzebny jak kur*ie majtki. Daj sobie siana a jak chcesz mieć tip top zostaje BMW ASO. Edited May 7, 2014 by wueska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinekzx Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Problem polega na tym ,że mieszkam w kraju w którym cholernie kradną i straszak by się przydał.Znalazłem coś o wymianie baterii w alarmie i jutro postaram się tym zająć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts