zinekzx Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam Wszystkich.Od 2 tygodni jestem posiadaczem Bmw K1200r z 2005rMoto sprawuje sie świetnie-przez 4 dni zrobiłem 1600km ,więc chyba niezle.Problem polega na tym ,że motocykl jest wyposażony w fabryczny alarm ,który nie reaguje na pilota Znalazłem jakiś filmik na YT w którym jest pokazane Aaby na włączonym zapłonie 3 razy przycisnąć lewy przycisk wyłączyć zapłon i dwa razy prawy przycisk-przy takiej operacji u mnie nie ma nic zero odzewuCzy jest opcja ,że ktoś wyjął jakiś bezpiecznik lub coś w tym styluEwentualnie ,czy Ktoś mógłby mi napisać jak się ten alarm programujeMoto jest z abs ,asa,cws PozdrawiamZinekzx Sorry esa nie asa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Alarm w motocyklu jest potrzebny jak kur*ie majtki. Daj sobie siana a jak chcesz mieć tip top zostaje BMW ASO. Edytowane 7 Maja 2014 przez wueska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinekzx Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Problem polega na tym ,że mieszkam w kraju w którym cholernie kradną i straszak by się przydał.Znalazłem coś o wymianie baterii w alarmie i jutro postaram się tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi