arkes Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Siemka, posiadam ktma sx'a 125 rok 2001, jestem z niego dość zadowolony jednak mam parę pytań: 1. Jak powinien wyglądać olej w skrzyni biegów i co ile go wymieniać ?Mój jest szary zupełnie2. Jaki olej lać do skrzyni biegów ?3. Jeśli mam zbiorniczek przy sprzęgle (czerwony olej chyba (pisze, żeby lać mineralny)) to znaczy, że mam hydrauliczne sprzęgło ?4. Rozchodzi mi się o kompresje, czy kopkę powinno się dać wcisnąć mniej-więcej ręką ? wiadomo każdy ma inną siłę przyjmijmy ze siła dobrze zbudowanego 16 latka5. Miałem różne informacje, jak powinna wyglądać zębatka z tyłu, powinna być ostra i zęby cienkie czy może grubsze i tępe ? Dzięki za odpowiedzi z góry, zapewne pytania mogły być już udzielane w innych tematach jednak mało pisze konkretnie o 2001 roczniku, na parę pytań w ogóle odpowiedzi nie mogłem znaleść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi