Endriu87 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam wszystkich,mam problem w moim Triumphie, jak w temacie - nie widzi luzu. Wymieniłem już czujnik, ale niestety nie pomogło. Denerwujące dość jest jak za każdym razem gdy otworzę stópkę boczną gaśnie silnik...Miał ktoś z Was może taki problem? Przejrzałem tak w miare instalacje i nie znalazłem żadnych przetarc, chociaż fakt że nie chciałem przecinać wszystkich izolacji bo wiecie ile to roboty...Może ktoś z Was posiada schemat instalacji tego modelu? Byłoby łatwiej ;). Z góry dzięki!Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Podciągnij sobie linke sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu87 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Co masz na myśli? Że za luźna jest? Mam naciągniętą tak żeby był ok 2mm luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kolega cie naprowadził sprawdź czujnik klamki sprzęgła. Weź jakikolwiek schemat od triumpha instalacje różnią się małymi detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi