Gość gibon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 chce kupić jakies niedrogie enduro dla początkującej osoby, co mozecie mi doradzic? w sumie nie chodzi mi o moc a o prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 NA początek powinna ci wystarczyć któraś z nowych 50siątek np. Yamaha DT50, można wyrwać niezłw sztuki już za 5tyś, albo Honda MTX80 iYamaha DT80 są starsze ale mocniejsze a wyrwać je można od 2-4tyś zeta. PS Ja mam MTXsa na sprzedaż Stan Żyleta cena 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gibon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 chodzi mi o coś w granicach 3 tyś bo nie chce wydawać wiecej na coś na czym bede sie uczyl jezdzic a znając mnie bedize to bardzo "brutalna" nauka. Najlepiej zeby mozna było go zarejestrowac jakos motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 hmmm..., dla jednego niedrogie enduro to koszt 15tys. zł, a dla drugiego 5 tys zł :!:Sprecyzuj swoje zapytanie: do jakiej kwoty, czy masz prawo jazdy, ile masz lat, czy jeździłeś już na czymś itd. ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 w sumie nie chodzi mi o moc a o prędkośćto polecam aprilie rs 50 albo honde nsr 50 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 No to tak jak pisał Enduras: Yamaha DT 80 w cenie od 2,5 tys zł do okolo 4 tys :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 e tam nie ma co sie w to bawic, jeśli rzeczywiscie zalerzy ci na jeździe w terenie to lepiej pozbieraj jeszcze troche i kup jakąś motocrossową 80cc i na niej szalej. motorowery pseudo enduro nie nadają sie do ostrej jazdy w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gibon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 no wlasnie nie chodzi mi o jazde w terenie, chce zeby mi sluzyla do szybkiego przemieszczania sie po miescie i dla tego chodzi mi o prędkosc a nie moc. doradzcie cos bo ja jestem w tych sprawach zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Możesz wziąć Mojego MTXsa, da sie zarejestrować na motorower i jest pomalowany i wyremontowany żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gibon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 haha, motor chce kupic dopiero gdzies za 3 miesiace bo jak narazie nie mam wystarczająco duzo pieniedzy, a teraz poprostu chce sie wszystkiego dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 jest pomalowany i wyremontowany żyletaa co remontowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 poprzedni właściciel remontował adamie silnik :buttrock: za 1500zeta w sevisie(mam rachunek) ja go malowałem dałem nowe opony,szczęki,żarówki i linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 heh no to jak ja bede sprzedawał husqvarne to tez napisze ze mam nowy tłok bo poprzedni właściciel wsadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Enduras co się stało z tym twoim mtxemem, zę juz gho chcesz sprzedać, ledwo co go kupiłeś :?: :?: Coo?? Coś się sypie :roll: :?: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Enduras co się stało z tym twoim mtxemem' date=' zę juz gho chcesz sprzedać, ledwo co go kupiłeś :?: :?: Coo?? Coś się sypie :roll: :?: :buttrock:[/quote'] Raczej apetyt mu wzrósł i szuka czegoś mocniejszego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi