yaca89 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak należy poskręcać ten oplot? mam oplot w koszulce kolorowej, ścinam trochę żeby wsadzić tą małą tulejkę (między oplot stalowy a rurkę),ale problem jest z nałożeniem tej nakrętki, nakłada się ja na tą koszulkę gumową czy też trzeba ściąć ją? Oczywiście przed założeniem tej tulejki nakłada się tą nakrętkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1.Końcówka nie pasuje do węża 2.Rozwiercić delikatnie koniec nakrętki (jakbardzo to zalezy od konstrukcji i różnicy w średnicach) Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca89 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 czy jak rozwierce tą nakrętkę to nie będzie później problemu ze skręceniem jej do końcówki? czy to będzie szczelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Domyślam się że pytasz o Fren Tubo, jeśli nie wiesz jak to zrobić to oddaj to komuś, to są HAMULCE. Nic nie rozwiercaj na miłość boską. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca89 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 dokładnie, chodzi o Fren Tubo poczytaj kilka razy poprzedni post i przemyśl tą decyzjęmoderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi