beUwell Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 190 wchodzi.Panowie pytanieMa ktoś może opchnąc prawy podnóżek kierowcy do XB9SX 2009?I jeszcze 2 pytanie... czy ktoś z was może sprzedał jakoś w grudniu/styczniu komuś prawy podnóżek pasażera sądząc iż sprzedaje podnóżek kierowcy?Ja taki nabyłem. A ze motocykl folią przykryty stał całą zimę i dopiero teraz się wzielem za wymianę to zorientowałem się ze otrzymałem zły podnóżek.Nie mam ani maili ani smsów ani nawet przelewu w historii by sprawdzić od kogo to kupiłem ;-)Tym sposobem mam dwa podnóżki pasażera i brak podnóżka kierowcy a sezon się rozpoczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Klamką hamulca czy sprzęgła bym poratował, podnóżkami na tył też, ale od kierowcy ... a tylny nie pasuje tak na chwilę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi