rambi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wystarczy, ze popatrzysz na walek rozrzadu- Jezeli obie krzywki beda w gorze i nie beda naciskaly na popychacze to znaczy , ze masz wlasciwy gmp.Patrzac tylko na znaki mozest ustawic wal wydechu w gmp w suwie sprezania i wtedy nie sprawdzisz luzu zaworow, bo beda one otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamutus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wystarczy, ze popatrzysz na walek rozrzadu- Jezeli obie krzywki beda w gorze i nie beda naciskaly na popychacze to znaczy , ze masz wlasciwy gmp.Patrzac tylko na znaki mozest ustawic wal wydechu w gmp w suwie sprezania i wtedy nie sprawdzisz luzu zaworow, bo beda one otwarte. w YBR 125 nie ma możliwości zdjęcia całości pokrywy zaworów i nie widać wałka rozrządu. Odkręca się tylko pokrywy poszczególnych zaworów. A o suwie wydechu pisałem wyżej. wiem, że zawór wydechy będzie otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 w YBR 125 nie ma możliwości zdjęcia całości pokrywy zaworów i nie widać wałka rozrządu. Odkręca się tylko pokrywy poszczególnych zaworów. A o suwie wydechu pisałem wyżej. wiem, że zawór wydechy będzie otwarty.Musisz miec zamkniete oba zawory- Wtedy regulujesz luzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspin1417 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Podaj ten link do serwisówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi