piotrek0590 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 witam , w moim Hyosungu mam oto taki gaźnik , szukałem w google ale poza filmikiem na YT nic o nim nie znalazłem , ktoś miał styczność z takim gaźnikiem ? proszę o jakieś porady na temat tego gaźnika czy jest to jeden z lepszych czy taki z dolnej półki , i wydaje mi się ze znalazłem usterkę w nim , na 2 zdjęciu na mniejszym kółku zaznaczonym wylatuje benzyna po ściskaniu pompki . uszczelka jest na swoim miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 masz hyousunga czy jinchenga, jaki model ?wklepujesz w grafike i szukasznajprędzej coś od mikuni Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek0590 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 rama jest od jinchenga a podzespoły od hyosunga i suzuki gn , a model to JC125-8 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi