erykkyre Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam mam poważny problem posiadam klr 600 od nie dawna pośmigałem trochę odstawiłem ją i nie chce już zapalić już wszystko posprawdzałem przekopałem fora i nic nie mogę znaleźć iskra jest gaźnik czyszczony nowa świeca przerwy na zaworach prawidłowe i nie wiem co może być akumulator dobry wlałem mu nawet paliwo do cylindra i nic nawet się nie odezwał.Już nie wiem co mam robić :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: POMOCY!!! Fajnie mi się tym motorkiem śmigało ale pomału tracę nadzieję w niego :sad: :sad: :sad: :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 A kompresję miernikiem (innym niż noga ) sprawdzałeś ? Na start-spraju też nie zapali ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi