janek dzbanek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 żeby zakończyć, bo nie było konkluzji. Przysłano mi xenonowe żarówki H7, są takie same, dwuwtykowe. Tak jak zasugerował mi na priva _Monter_, to soczewki (te lustrzanki lamp czy jak to nazwać) są różnie wyprofilowane i różnie kierują snop światła. Ci co wiedzieli to tylko westchną z politowaniem, Ci co jak ja nie wiedzieli to już wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 już mogłeś zainwestować w narve rpwprzynajmniej świeci tam gdzie trzeba Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) nie jestem właściwie pewien czy to xenonowe, czy halogenowe jakby literka H wskazywała, tylko zabarwione szkło na niebieskawo Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez janek dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 to jest zwykły halogen, może być conajwyżej domieszka xenonu ale wątpięjestem ciekaw czy oświetli pobocze bo po zdjęciu nie jest ciekawe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) jutro wieczorem się przelecę, to Ci powiem. Na fotce moto jest metr od ściany garażu, więc może to jakoś mało czytelne, ale wydaje się, że prawa lampa mijania ma szeroki (a na pewno szerszy od lewej, reflektora) snop światła. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez janek dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W tych zarówkach xenonem jest tylko napis. Jest to żarówka H7 z niebieską bańką.Thats it. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi