Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moje marzenie o R6 muszę odłożyć ze względu na otrzymanie slap face w postaci kwoty jaką musiał bym wyskoczyć na ubezpieczenie jej, w sumie może i dobrze, ale mniejsza z tym, zacząłem więc rozglądać się za supermoto jakimś KTM i natknąłem się na aprilie Dorseduro, spodobała mi się bo kolo na ogłoszeniu porobił fajne zdjęcia i potem na filmiku na YT natknąłem się na aprilie shiver i spodobała mi się,i już właściwie wyboru dokonałem, aż wtedy jakoś mnie natchęło aby wejsc zobaczyć na strone kawasaki jakie nakedy oferują, no i ręce mi opadły, a serce zaczęło szybciej bić i wybór został właściwie podjęty - Z800, czy ktoś coś może powiedzieć o tym moto więcej niż, jakieś historie i lanie wody nadające się raczej na wieczorną nude z portali o motocyklach, np czym się różni Z800 od Z800e oprócz tego ze E jest słabsza? czy może aprilki tak całkiem nie przekreślać? a może ktoś coś jeszcze doda? może GSR? ale jakiś taki bezpłciowy.

no motam się bo chciałem R6, ale ze względu na OC, musze odlozyc na następne lata więc, muszę znaleźć jakieś zastępstwo, początkowo patrzyłem za supermoto, ale motam się w tych modelach które to supermoto które to enduro a które crossy. Ostatnio na drogach widuje takie nakedy i zarąbiscie mi sie podobają, a ta kawa to już w ogóle, a mowa jest o używkach, rocznik w sumie im nowszy tym lepiej i zazwyczaj nowsze są fajniejsze, ale może jest coś starego ale jarego?!

http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/2013-kawasaki-z800/1052826183#photo-content

myślicie, że na pierwszy rzut oka wszystko z nią ok? pytam, bo wygląda jakby nie była w 100% seryjna, ten "lens cover" to jest jakas nalepka?

Lens cover - to jakaś osłona soczewki.

Nawet jak wszystko jest ok, to dlaczego ta? Tania nie jest...

Jak podsumujesz koszty transportu i td, to w PL za te pieniądze nową znajdziesz np. z zeszłego roku.

Jeśli patrzysz na nakedy zastanów się jeszcze nad triumphem street-triple.

Pozdr.

F.

no tak, dlatego jest taka ciemna lampa, ale zastanawialem się czy to jest w formie nalepki, czy jakiegos plastiku, czy dymiona jakas, a zresztą kij z tym - nieważne.

Nie wiem jeszcze czy akurat tą kupie, chociaż ze wszystkich ogłoszeń jest najbliżej mnie, bo mieszkam w uk.

Jak można rozpoznać, czy dana kawa to jest wersja E czy nie? przez chwile myślałem, że E nie ma tego pługu koło kolektora, ale na niektorych ogłoszeniach piszą ze wersja E a ma pług. Myślałem też przez chwile, że z zielonymi akcentami to jest BEZ E, ale wpisałem jednej zielonej numer reg. w porównywarce ubezpieczeń to rozpoznało jako E version.

PS triumph daje rade, ale jakieś komiczne ma te "gały" :P