Crovcia Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Siemka Mam pytanie, bo zerwało mi zebatke, znalazłem Sobie na necie ale nie pisało na jaki to jest łancuch dlatego postanowilem zadzwonic do kolesia i zapytać, chłop powiedział mi tak że : To czy zębatka jest na łancuch 428 czy na 520 to nie ma co sobie głowy zawracać bo to nie ma róznicy ze jak kupie np. zębatke na łańcuch 520 to ona ma normalnie pasować na 428 tak samo na 520 czy to jest prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 to są 2 różne łańcuchy pierwszy lepszy linkhttp://chudzikj.republika.pl/Technika/Lancuch/tabchain.jpg Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 no tak tylko mi nie chodzi o łańcuch tylko o zębatke, czyli koleś fałszował bo przecież ja na łańcuch 428 nie założę 520 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 no niezła bzdura. rozmiar ma byc ten sam i łańcucha i zębatek. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Wymiary tych łańcuchów są inne. Więc może i by to jakoś mniej więcej pasowało (jakimś cudem) ale takie połączenie załatwiłoby Ci bardzo szybko cały układ napędowy. Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi