Magik Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 trzeba było simsonaS51 nie było by problemu ;)aj aj aj nie chcę tu wytykac bledu, ale serio nie rozumiem zakupow tych nowych rometow Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 http://www.romet.pl/Moto,OGAR_CAFFE_50,20,634,13884,2014.htmlhttp://www.romet.pl/Moto,OGAR_CAFFE_125,20,635,13891,2014.html Gdyby była wersja 250cc pewnie kupił bym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 ja bym przewertował warunki gwarancji i atakował jeśłi rdza wyłazi spod lakierubo jak wytarty lakier do zera to musi rdzewiećswoją drogą moja honda skończyła 31lat i rdzy na ramie się nie dopatrzyłem :biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Gdyby była wersja 250cc pewnie kupił bym.No powiem Ci że na początku się śmiałem, ale gdyby córka była większa a ma dopiero 3 lata , no gdyby miała 13 to bym jej z takiego motoroweru zrobił cafe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Witam, mam pytanie: otóż po zimie na moim motorze (Romet R250) pojawiłą sie rdza. Czy w serwisie usuną tą "usterke" w ramach gwarancji?Gdzie pojawiła się ta rdza? Poza tym to chińczyki nie nadają się do stania. Mój też zaczął rdzewieć, ale dopiero po dziesięciu sezonach i wykąpaniu w Morzu Śrudziemnym. Edytowane 29 Maja 2014 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Pewnie przy łączeniu wahacza z ramą. Tam wszystkie rdzewieją. Taki standardzik. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Michoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi