Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Zaprawdę powiadam wam: na wakacjach sprawdziłem swoją Jawkę Mustanga i... zamknęła szafę! Wiem też, ze dzisiaj zrobiłbym to samo, ale szkoda mi sprzęta! Licznik mam 100%ig sprawny, a z dwiema osobami idzie 70! Na dowód tego dodam, że z pasażerem wziąłem pod górę Simsona z dwiema osobami! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Najszybsza to Jawka 50 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 pytacie który najszybszy w wakacje bede organizował wyscigi!ale i tak wiem ze moja bzyna jest najszybsza!wszystkie ogary 205 biore bez problemu i to już na jedynce a jak wrzuce dwuje to tylko kurz leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 A jak ja wrzucam 3 to trzy razy okrążam świat hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 chciałeś powiedzeć jak ci się uda wrzucić trójke!!!!!!!!!hahaha :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Trójeczka mi zawsze wchodzi. Teraz zazdrościsz, bo ja mam 3 biegi a ty tylko 2 hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Oglądałem na DSF i DERBI GPR 50 R po proffesional tuning lecial 120 km/h ale hmm po co katować taki motorek ...?Derbi kosztuje okolo 10 tysięcy za tę cenę można kupić scigacza 600 czy 700 ( używane oczywiscie ) i mykac 2 razy tyle :-) POZDRAWIAM Pierwsze pytanie to czy byla powiekszana pojemnosc?Jesli tak to nic wielkiego te 120 km/h!!!Jesli nie to z 50-ki raczej nie uda sie wycisnac wiecej i jeszcze jako tako jezdzic na co dzien miedzy innymi ze wzgledu na moment i trwalosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 wszystkie ogary 205 biore bez problemu i to już na jedynce a jak wrzuce dwuje to tylko kurz leci Wytłumacz mi jak mozesz na 1 biegu w motorynce ktora kooła ma 9 calowe wyprzedzic ogara ktory ma o wiele wieksze koła.NIe ma takiej mozliwosci zebys na jedynce wyprzedzil motorynka ogara 205 ktory ma dwa biegi i wieksze kola .Na starcie mozliwe ,ale nie w czasie jazdy, wyskoczył by Ci silnik z ramy przy obrotach jakie ma motorynka na jedynce.Cos mi sie wydaje ze naogladales sie za duzo Bike Movies.Ja rpzejezdzilem troche czasu na motorynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 aprilia rs cagiva mito derbi gpr50r honda nsr 50 yamaha tzr któszy Wg. mnie najlepsze jest Derbi GPR50, zaraz za nim Aprilia RS50 (model z alu ramą), następnie Mito, TZR i NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 w mojej motorynce seryjnie są takie same przełozenia jak w ogarze205 wiec teoretycznie bym go nie wydymal ale ze mam zebatke 13 z przodu a ogar205 12 czy nawet 11 wiec go dymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 moj peugeocik speedfight smiga 100km/h ale z wymienionym wydechem i ciezarkami w silniku ... ale to dalej 50... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Który jest najszybszy ??? Ten który rozwija największą prędkość 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 albo ten który pierwszy przekroczy linie mety! 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 Witam.jak to mój kuzyn mówi: o czym my tu mówimy, ja na 1 biegu dobijam setki.......... 8) 8) Taki to ma dobrze. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2003 ciekawe jak to jest mieć na jedynce 100kmh :roll: :roll: :roll: moze sie kiedyś tego doczekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi