veronx Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Witajcie,sprzedam motocykl WSK 125 B1 rocznik 1969 - dwuramówka. Motorek to świetna baza do renowacji, jest kompletna posiada tylko nie oryginalną kierownicę i lampę tylną. Sprawna na chodzie, działają nawet światła :-) Silnik jest jeden w ramie od fabryki( numer silnika zgodny z numerami na tabliczce znamionowej). Sprzedaję bo w garażu zrobiło się dość ciasno, miała być renowacja ale jak to w życiu bywa zabrakło pieniędzy a lepiej żeby się ktoś zaopiekował takim okazem. WSK'a została kupiona od dziadka który jeździł na papierach od innej wsk - mam dowód rejestracyjny umowę gdzieś też mogę poszukać.Do tej pory zostały odratowane koła i zakupione dętki oraz opony z ,,epoki"(praktycznie nówki, nie popękane). cena jaka mnie interesuje to 1200zł - znaleźć taki okaz w tej cenie to naprawdę rzadkość. kontakt : [email protected] zainteresowanym podam numer telefonu na PW Motocykl do obejrzenia w Żninie w kujawsko-pomorskim. Edytowane 14 Marca 2014 przez veronx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi