kaz2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam,Jestem w temacie motocykli trochę newbie, planuje zakup pierwszego motoru i znalazłem zdławione kawasaki er6n.Na początek pojeździł bym na takim ale potem chciał bym jednak zdjąć blokadę.Czy trudno jest to zrobić? W jaki sposób to można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Śrubokręt i 5minut roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Na manetce?Wydawało mi się że jak w miarę nowy motor na wtrysku to na pewno ma komputer więc może jakoś elektronicznie go dławią.Ale skoro jest to kwestia jakiejś śrubki może warto taki motor kupić? Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Na przepustnicy śrubka ograniczająca i zworka na wtyczce kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 OGROMNE THX ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Ta zworka to żółto czarny przewód na 4ro wtykowej kości? To jakaś masa? Nie mam serwisowki to nie dojdę po schematach. Coś ma związek z pompą paliwa? Edytowane 23 Maja 2015 przez Dejv81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Tak. Wyjmij tą wtyczkę ze zworką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Na co ta masa wpływa? Ja zdementowałem kość, wyjąłem zworki i złożyłem wpinając na koniec spowrotem. Nic niepokojącego się nie działo, miałem tylko wrażenie że pompa paliwa intensywniej pracuje ale może to tylko złudzenie. Edytowane 23 Maja 2015 przez Dejv81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi