Pawet Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Cześć Ta blaszka to podkładka pod klocek hamulcowy do Yamahy XJ, jest to element nr 4BP-25827-00-00i wygląda tak: Wiecie gdzie można takie cudo kupić w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W aso, pytales juz chyba na forum yamahy. Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 a po cholerę ci ta blaszka bez niej klocek też hamuje...nie masz innych problemów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bez tej blaszki mogą pojawić się piski przy hamowaniu. Ta blaszka ma niwelować rezonans dzięki któremu słyszmy pisk.Oczywiście można bez niej i wcale nie musi piszczeć. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W aso, pytales juz chyba na forum yamahy. Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu TapatalkaCześć Herdi ;) , tak pytałem , ale nadal nie mogę nigdzie tego znaleźć. Zobaczę w Aso, jak mówisz a po cholerę ci ta blaszka bez niej klocek też hamuje...nie masz innych problemów???Hamuje, ale piszczy przy tym jak 30'letni ikarus, wkurza mnie to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 taka blaszka 49 zł. Mogę Ci ją wysłać. napisz do mnie PW jak jesteś zainteresowany. Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi