Barył Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zapraszamy szczegóły na plakacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 będę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak co roku, przepychanka z panem W. A pan W. i jego wesoła kompania kiedy mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 To jest właśnie ich, czyli pana W ,termin. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 To jest właśnie ich, czyli pana W ,termin.Dobrze prawi :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 TRWAM działa na mnie jak płachta na byka.Nikt nie zmusi mnie do poparcia tego szarlatana,a udział w tym wydarzeniu za takie uważam. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 TRWAM działa na mnie jak płachta na byka.Nikt nie zmusi mnie do poparcia tego szarlatana,a udział w tym wydarzeniu za takie uważam. moje stanowisko jest podobne , moja noga na J G nie stanie jak jest Pan W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ale Zlot Gwiaździsty był rok temu pod patronatem miasta i burmistrza czy tam prezydenta miasta czy coś, więc teraz jak to jest? Wydawało mi się,że jest to przez nich dalej organizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie Zlot Gwiaździsty nie był w zeszłym roku organizowany przez Pana prezydenta był jak od 2004 roku organizowany przez Stowarzyszenie Rajd Katyński i chyba każdy stary motocyklista o tym wie kolego Tobik ;). Informacja jak co roku jest skierowana dla osób zainteresowanych a nie nie zainteresowanych - wolnośc polega na tym ze jedni jeżdżą pomodlić się na Jasną Góre a drudzy na paradę równości każdy sam wybiera sobie towarzystwo i zajęcia. Pozdrawiam .http://rajdkatynski.net/jasna-gora/poczatki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A informacja skierowana również do tych którzy chcą bojkotować i zniechęcać do udziały innych.Gdyby nówka faszyści chcieli urządzić sobie piknik w Ośwęcimiu to nie poleciał bym na paradę, bo przecież na pikniku nie będę.Tak postrzegam to radio i wszelaki jego przybudówki.Nie będzie chyba mile widziane gdy stanę na błoniach i zacznę sobie śpiewać punkowe kawałki czy hałasować w inny sposób ? Tak słucham czasem gdy w III nie ma nic ciekawego by podnieść sobie ciśnienie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Kolego Barył prowokujesz swoimi kłamliwymi wpisami o organizacji zlotu Gwiaździstego do polemiki z Tobą , ale jak z fanatykiem można dyskutować ? piszesz nie prawdę , oczywiste kłamstwa lub nie masz pojęcia o prawdzie , dałeś plakat i dobrze niech wisi ale nie zakłamuj historii , jak nie masz pojęcia o czym piszesz , to nic nie pisz więcej , czy tak postępuje chrześcijanin?? , okłamując innych ?? , przeinaczając fakty ?? proszę cie kolego .............. Edytowane 18 Marca 2014 przez słoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Plakat wisi i może niech się na tym skończy dysputa. Amen. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Kolego Barył, przeczytaj najpierw mojego posta, potem swojego - czytanie ze zrozumieniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medor Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dzisiaj,tj.26.03 TV TRWAM godz.18.15 Opowiemy o historii Jasnogórskich Zlotów Motocyklowych, o prowokacjach Pana PrezydentaCzęstochowy, Krzysztofa Matyjaszczyka z SLD(poprzednio PZPR) i próbach ukradzenia tegonajwiększego zlotu motocyklowego w Europie.Opowiemy o naszych planach na nadchodzący ...sezon motocyklowy.Zapraszam do telewizorów. Przypominam że TV TRWAM jest już na „multipleksie” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Na bank będzie to obiektywny pogląd.Tak jak na Woodstock i inne sprawy związane z życiem.Jak chcecie fantastyki obejrzyjcie "Gwiezdne wojny"a nie Trwam. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi