HARPAGAN Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Chcę kupić pierda do jazdy po mieście 50ccm 4t. Które skutery są niezawodne? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Kymco Super 8 kiedyś używałem i był OK (to jest Tajwan, nie chińczyk). A tego PGO nie znam. Dla mnie kible są za małe, wole 250 do miasta, koszta są porównywalne. Kymco miał największe koła w kiblach i dlatego go wziąłem na wrocławskie dziury ale i tak mi sie znudził. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Będę go używał w Kopenhadze i chcę 50ccm z ogranicznik 35km/h. Chcę taki ponieważ nim jeździ się po dróżkach rowerowych i nie stoi się w korkach. :)Piaggio Vespa dobry jest? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi