LORD VADER Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Samostart albo startspray - 10-15zł za butelkę spreju , psikasz do airboxu/filtra /gardzieli gaźnika i pomagasz w zapłonie mieszanki . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudnik4 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 a kopci jak drugi raz odpalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apatorfan Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jestem "świeży" Luzy są wporzątku wyregulowane a sytuacja taka sama. jaki luz podaje serwisówka ? Wyczyściłem gaźnik dokladnie Jak na świeżaka,to myślę,że daleko się posunąłeś. Kup dobrą chemię do gaźników i go konkretnie wyczyść Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi