Killswitch Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Witam wszytkichMam okazje , albo to nie jest okazja?Kupic moto suzuki dr125 z 1997r. w bardzi dobrytm stanie, a przynajmniej moto sprawia takie wrazenie:)WSzytko dziala tak jak nalezy, silnik pracuje rowno nic nie klepie , jest calkiem zrywny jak na 4t w takiej pojemnosc.Moje pytanie czy warto kupic DR-ke za 2700złW komplecie sa wszytkie niemieckie dokumety potrzebne do rejestracj i czy jest szansa zarejestowac na motorowe?Moto bedzie glownie do jazdy po lesie, polnych drogach i jako transport do pracy,no moze jakies male szalenstow:)Ma byc oszczedny i malo awaryjny.Albo w podobnej cenie polecacie cos lepszego?Z gory dziekuje za dobre rady Edytowane 7 Marca 2014 przez Killswitch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Może mój motorek Cię zainteresuje: http://tablica.pl/oferta/honda-xr-125-na-prawko-a1-nie-yamaha-dt-tdr-varadero-xl-CID5-ID3ZPKb.htmlTrochę nowszy ale też droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killswitch Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Może mój motorek Cię zainteresuje: http://tablica.pl/oferta/honda-xr-125-na-prawko-a1-nie-yamaha-dt-tdr-varadero-xl-CID5-ID3ZPKb.htmlTrochę nowszy ale też droższyDzieki ale wole DRke, bardziej mi sie podoba, Nikt nie pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja mam drke 125tke. Taka super przerobiona jak coś to bij na pw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Dr 125 to bardzo fajny sprzęt. Jeśli jest sprawna, ma w miare dobre opony, to bierz i tyle. Za 2700 to można fajny rower kupić. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi