kasztan0303 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników jestem tutaj nowy. Zakupiłem motocykl SUZUKI GSF 400 Bandit. Motor odpala . Konieczne bedzie wyregulowanie gazników lecz kiedy zdjąłem zbiornik i airboxa na gaźnikach zauważyłem jakby brakowało jakiegoś wężyka i tu własnie potrzebuje waszej pomocy w zidentyfikowaniu tej części czy musi byc do tego podłączony jakiś wężyk czy też nie . Mam nadzieje że wiecie cos w tym temacie . załączam tu dwa zdjęcia . Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 3 Marca 2014 przez kasztan0303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Powinien, ale nie musi Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 to jest "przelew" tzn. tedy wydostaje się paliwo gdy któryś z gaźników ma uszkodzony mechanizm napełniania komory pływakowej. Wężyk należałoby podpiąć z tego względu by podczas takiego zdarzenia paliwo nie lało się na silnik...pozdr. Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan0303 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) ahm dzieki za pomoc! :) Edytowane 3 Marca 2014 przez kasztan0303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi