bralewskim Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jak to sie mowi, do odwaznych swiat nalezy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 a masz już przybliżony terminna ile moto planujesz wypad, noclegi namiot czy hotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cześć . Czytam, czytam i widzę że mam do czynienia z fachowcami.W związku mam pytanie ,czy ktos był maże na Sardyni. Byłem kilka razy ,ale dawno i puszką.Pamiętam , że na promie zawsze było mnóstwo moto na niemieckich blachach.Sama wyspa bajka,a do pośmigania poezjaByłem rok temu ale na Korsyce, w sumie sąsiednia wyspa-na promie jak to na promie wszytkiego pełno : moto,puszek,rowerów, quadów.kajaków matek z dziećmi na rekach itp......ogólnie spoko. towarzystwo międzynarodowe.Poczułem tek klimaty na maxa i myślę w tym roku śmignąć na Sardynię. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bralewskim Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 przybliżony termin to polowa czerwca 16-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 w tym roku na Sardynię nie dam rady ,czas a głównie to ,że jak nie wiadomo o co chodzi......W przyszłym roku bardzo prosze, ale tylko nie sierpień. W sierpniu cała makaroniarnia ma urlop.Sardynia zapchana jak turecki bazar.Ale temat jak najbardziej do rozważenia.A kliknij ze dwa zdania jak odebrałeś Korsyke. blizniacze wyspy.Jezeli jednak planujesz Sardynię w tym roku daj znać udzielę kilku cennych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 w tym roku na Sardynię nie dam rady ,czas a głównie to ,że jak nie wiadomo o co chodzi......W przyszłym roku bardzo prosze, ale tylko nie sierpień. W sierpniu cała makaroniarnia ma urlop.Sardynia zapchana jak turecki bazar.Ale temat jak najbardziej do rozważenia.A kliknij ze dwa zdania jak odebrałeś Korsyke. blizniacze wyspy.Jezeli jednak planujesz Sardynię w tym roku daj znać udzielę kilku cennych rad.grzelawysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobo Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 W tym roku również wybieram się na Bałkany, interesuje mnie Czarnogóra, Albania i to co po drodze. Chorwację już trochę zjeździłem więc z Chorwacji chciałbym do Dubrownika zajechać. Wstępny termin to po świętach do weekendu majowego, tak liczę to jest 12 dni. Jadę z dziewczyną więc raczej namiot odpada ze względu na miejsce. Może ktoś chce się dołączyć ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester240 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W tym roku również wybieram się na Bałkany, interesuje mnie Czarnogóra, Albania i to co po drodze. Chorwację już trochę zjeździłem więc z Chorwacji chciałbym do Dubrownika zajechać. Wstępny termin to po świętach do weekendu majowego, tak liczę to jest 12 dni. Jadę z dziewczyną więc raczej namiot odpada ze względu na miejsce. Może ktoś chce się dołączyć ? :)Ja będę jechał w tamte okolice w weekend majowy. od 26 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobo Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ja będę jechał w tamte okolice w weekend majowy. od 26 kwietnia.Jeśli interesuje Cie wspólny wyjazd napisz jakieś szczegóły, moze sobie przesunę urlop, ja docelowo chcę jechać tam gdzie pisałem więc potrzebuję ok 10 dniPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester240 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ja chcę pojechać przez BiH i Czarnogóre do Albani a potem wrócić przez Chorwacje i BiH. Ja przewidziałem na to termin od 26.04 do 11.05 co by nie trzeba było się spinać i gnać na złamanie karku. Namiot biorę na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jadę podobną trasę ale pod koniec czerwca do połowy lipca.Namiotu nie biorę. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki81 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Też myślałem o Bałkanach w tym roku i chętnie bym się przyłączył ale w okresie 17 kwietnia - 4 maja. Ktoś chętny w tym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobo Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Też myślałem o Bałkanach w tym roku i chętnie bym się przyłączył ale w okresie 17 kwietnia - 4 maja. Ktoś chętny w tym terminie?To nie zostajesz w domu na święta? u mnie się rozjaśnia coraz bardziej, no i chce wyjechac właśnie po świętach, czyli 22.04 albo 21 nawet i wrócić 4.04 chce przejechać tyle ile damy radę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autowilk legnica Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 witam jesli chodzi o albanie - to jest to cudowny cel podrózy motocyklowych ( na mojej stronie www.autowilk.pl - są opisy kilku moich wyjazdów do tego kraju) tylko tak mysle ze to tak ciut ciut za wczesnie aby tam dojechac fajnie zachaczyc o kilka miejsc w których w kwietniu to jeszcze będzie zimno i chyba ze sniegiem - ale jesli nastawiacie się na extrim to ok co do noclegów ja zawsze biore namiot ale sypiam tez w motelach lub gdzies w jakis fajnych kwaterach a w albani to w bardzo lukssowych hotelach - no tam to mnie stac pozdrawiama tak jezdze po albanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 do tej pory najdalej byłem na mazurach( drugi sezon na moto po 30 latach przerwy).Dlatego z zazdrością zerkam na takie foty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi