Pini0 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Siemano. Szukam parkingu płatnego strzeżonego całodobowego, w pobliżu dworca zachodniego w Warszawie. Chciałbym przechować gdzieś motocykl na niecałe 2 doby i potrzebuję jakiegoś bezpiecznego lokum. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barmanix Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jestem z Ochoty i jedne co mi przychodzi na myśl w miarę blisko to tu: 52.218854,20.969727 wpisz to w google maps tam jest parking strzeżony, gościu w budce jest chyba cały czas, nie wiem, bo furę parkuję pod blokiem, wjazd jest od Kopińskiej, tu jest jeszcze drugi 52.224185,20.986986 trochę dalej, wjazd od Grójeckiej. Cytuj https://insecto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź. Ten pierwszy wydaje się całkiem spoko, jak będę wracał w piątek do domu to zajadę i zapytam się o szczegóły i napiszę czego się dowiedziałem. Może komuś też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Więc tak, jakby ktoś też szukał parkingu w pobliżu Zachodniego, to dowiedziałem się - odnośnie pierwszego, który podał Barmanix - nie trzeba koniecznie sie umawiać, no chyba, że mają jakiś nadzwyczaj duży ruch i nie ma miejsca, doba kosztuje "chyba 12zł" (Pan, który siedział w budce sam dokladnie nie wiedział ;p), ogrodzenie - ok, podłoże - ok, stróż 24h.W tym samym miejscu był jeszcze jeden parking, ale nawet nie zajeżdżałem, wyglądał na trochę zapuszczony i na pierwszy rzut oka nie zauważyłem tam jakiegoś solidnego podłoża na którym można by było pewnie postawić motocykl. P.S. Temat można chyba zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi