luca0305 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam, Chciałbym wymienić korek wlewu paliwa w moim Sporciaku, ale mam problem. Znalazłam korki do mojego modelu, ale są do wyboru - wentylowany i niewentylowany oraz lewy lub prawy. Nie wiem jak to rozpoznać. Aktualny korek jest zamykany na kluczyk i na taki chciałbym wymienieć. Proszę o pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Prawy wentylowany. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Prawy, wentylowany, jest chyba bez kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca0305 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Bardzo dziekuję za pomoc :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi