lukasz13osw Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, nadchodzi sezon, a ja zastanawiam się nad kupnem motocykla/skutera o pojemności 125cc, takiego, który by był wygodny (również w 2 osoby), w miare dynamiczny ( czasem bd chciał jeździć w trasy po ok 100km, więc dobrze by było jakby spokojnie dało się jechać ok. 90-100km/h i w razie potrzeby żeby sie dało wyprzdzić tira), a co najważniejsze bezawaryjny. Kwota to ok 3500-4000zł. Ogólnie to wpadły mi w oko:-Suzuki Maruder 125,-Yamaha Majesty 125,-Piaggio Beverly 125-Malaguti Madison 125Najbardziej z nich wszystkich podoba mi się ten Maruder 125, jednak obawiam się, że może być zbyt słaby.Interesują mnie też motocykle typu Aprilia Rs 125, jednak to bardziej serce, niż rozum, bo to tutaj nad wygodą i komfortem chyba górują osiągi.Prosiłbym o jakieś propozycje, rady, krótkie opisy, cechy charakterystyczne, osiągi. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 varadero 125 i wyszukiwarka po prawej u góryjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz13osw Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 ok, dzieki, poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudnik4 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 polecam yamahę tdr 125 bardzo wygodny i dynamiczny ale 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 może pomysl nad 250ccm bo 125ccm na dwie osoby to troche mało może byc szczególnie przy podjazdach i wyprzedzaniu :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi