Gość ReTnOm Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Mam problem ze znalezieniem jakichkolwiek informacji o CZ cross. Potrzebuje cos do lasu i na tor (od czasu do czasu - amatorsko) Gdyby ktos mogl cos napisac o tym moto: jaka poj ile ma mocy wrazenia z jazdy a najlepiej podac link do strony o tych motorkach to bylbym bardzo wdzieczny z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2002 Cześć, znam pare stronek, głownie po czesku ale zawsze cos poczytasz no i jakieś zdjęcia sahttp://home1.gte.net/jawaman/czmx.htmhttp://www.xlintperformance.com/cz.htmhttp://www.sweb.cz/cz-motokros/uvod.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ReTnOm Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 thx za te stronki ale jak wrazenia z jazdy i ile to pali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 Nistety nie miałem przyjemności jeździć tym sprzętem, moto napewno warte uwagi, może ktoś na forum ma CZ Cross i Ci coś więcej powiePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 O ILE WIEM TO SA 2 POJEMNOSCI175 I 250JEST PROBLEM Z ZAPLONEMALE JAK KTOŚ LUBI POGRZEBAC PRZY SPRZECIETO MOZNA POSZALEC PO GORKACH ZA MALE PIENIADZEALE W TERENIE POTRAFIA SPALIC I Z 8 L. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 27 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja słyszałem, ze najlepiej 175, gdyż większe pojemnościowo wcale dużo więcej mocy nie mają a palą dużo dużo więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2002 Czesc ! Na co Ci CZ-tka cross?Czytalem kiedys na forum ze sa z nimi same problemy. Moj kolega Pawel(scigal sie gokartami z silnikami Cz-zajmowal w 80-latach niezle miejsca) mowi ze 125 ma czas pracy do kapitalki od 3 do5 godzin!!! Nie lepiej zbierac kase na porzadne enduro, niz ciagle inwestowac w remonty? Dwusowy japonskich firm ,jesli jezdzily po torze to tez sa zuzyte(np.wybite gniazda lozysk w silniku, wylamane zeby itp).Zastanow sie lepiej powazny sport kosztuje duzo, na jakies amatorskie rajdy potrzebny jest wytrzymaly sprzet, do szalenia po lasach wystarczy 4-suwowa 250-tka(np.XL250, KLR250) , lub dobra MZ-tka.Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi