TOM125 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam mam problem ze sprzęgłem.Po remoncie silnika zostały mi trzy podkładki dość grube, jedna duża była z prawej strony silnika na sprzęgle ( znalazłem do tego schemat ) ale zostały mi dwie mniejsze takiej samej wielkości i grubości i nie wiem czy one nie mają być na tych białych plastikowych zębatkach? Nie mogę znaleźć żadnego schematu do tego.Motor chodzi na wolnych obrotach jak wciskam sprzęgło to słychać po prawej stronie takie zgrzytanie, a jak dotykam dźwignie zmiany biegów to słychać takie zazębianie cała dźwignia chodzi,,trzęsie się" Prosze o pomoc jakieś zdjęcia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Rozpoławiałeś silnik ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM125 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Silnik rozpoławiał mechanik, bo był robiony remont: korbowód, łożyska na wale, tłok. A ja rozebrałem kartery i nie pamiętam tych podkładek a mechanik mówi ze jemu na 100% nie zostały żadne części To są te podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 na schemacie masz dwie takie same podkładki opisane nr 17 (za i przed koszem zewnętrznym) Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM125 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 tak ale te na schemacie są większe i to nie było rozkręcane na klosz dałem jedną bo ona była luzem. I zostały mi dwie takie same jak na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi