wajzer Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Nie kumam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbl-75 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Zadnego parcia na dystans czy cele podrozy. Zadnych przewodnikow i kurczowego trzymania sie trasy. Intuicja, rozmowy z ludzmi i otwarte oczy i glowy. Procz gor w Bulgarii i plaz w Albanii / Czarnogorze nie zakladam innych stalych punktow programu. O pogodzie gadalem juz z gora a reszta bedzie dobrze, a nawet jeszcze dobrzej :) Bez napinki to brzmi nieźle :)Chętnie wpiszę się na listę rezerwową. Na 100% nie mogę się deklarować, bo jest kilka czynników rodzinno-urlopowych, które muszę wziąć pod uwagę. Nie wiem przede wszystkim czy dam radę wygospodarować 2 tygodnie urlopu, ale kto wie... Tym bardziej, że kierunek wyprawy i jej charakter fajny... :)pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkos100 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Bułagarskie góry brzmi nieźle... Byłem w Górach Bułgarskich - Rodopy , zajebiste drogi , jest co oglądać , polecam wszystkim PIRIN - miejscowość w której czas zatrzymał się po jakimś katakliżmie , wrzucę zdjęcia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zaaktualniam temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Bułagarskie góry brzmi nieźle... Byłem w Górach Bułgarskich - Rodopy , zajebiste drogi , jest co oglądać , polecam wszystkim PIRIN - miejscowość w której czas zatrzymał się po jakimś katakliżmie , wrzucę zdjęcia ....Jak z tymi fotkami ?/ bo jestem ciekawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Hey Roberto!Jakoś cicho w temacie. Czy Twoje plany nadal aktualne?. Jezeli zaistniały zmiany w planach to daj znać, moze jeszcze ktoś inny mnie zaadoptuje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zalatwiam opieke dla psa na 2-3 tyg. Jak znajde to jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja niestety nie mogę być uzależniony od Twojego psa. Lubię konkrety a ty dajesz odpowiedź jak jakiemuś łebuniowi. Dwa tygodnie do wyjazdu a ja mam czekać czy załatwisz opiekunkę/ opiekuna. Dziękuję, rezygnuję z wyjazdu. Powodzenia. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 haj kiedy dokładnie jedziecie ? i czy macie jeszcze wolne miejsca ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobo Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 A czy pasuje komuś termin od 24 sierpnia do 4 wrzenia? kierunek albania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 HajDala mnie jest to idealny termin mam urlop od 23 sierpnia do 7 września kierunek albania a nawet grecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 A czy pasuje komuś termin od 24 sierpnia do 4 wrzenia? kierunek albania :)CzescJa i kumpel jedziemy w tamtą stronę ...start 25 sierpnia...czas wycieczki ok 16 dni...noclegi na kwaterach...bez konkretnego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 U mnie plan się delikatnie mówiąc wyklarował, w nd popołudniu startuję z wawy.. musze podjechać gdzieś pod granicę, tam nocleg i w pon wieczorem chce być w Makarskiej, będą tam już moi znajomi, którzy jadą wcześniej autem, i u nich na kwaterze nocleg, następnego dnia pewnie odpoczynek, jakaś łódeczka, a dalej się wymyśłi, mam zamiar zjeździć czarnogórę i zachaczyć o albańskie góry, miejscowość Theth, ewentualnie jak będę sam to trochę szutrowych tras, jak koledzy na szosowych oponach dostosuję się, jak by co mój nr tel 793 350 565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert von Berlin Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jade najprawdopodobniej 29.08 z Berlina. Decyzja zapadnie ostateczna w najblizszy poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drukk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czesc, jestem z Ukrainy, gdzies w okolicy 28.08-01.09 wybieram sie do Bulgarii, 3-5 dni nad morzem lub w przejazdkach po kraju, potem Macedonia, Albania, Czarnogora, Bosnia, Serbia. Juz pokonalem ta droge rok wczesniej, spodobalo mi sie, chce powtorki, ale tym razem chialbym pojechac bardziej relaksowo, z namiotem, drugorzednymi drogami (rok temu nocowalem w hotelach, jezdzilem glownymi drogami). Jade powoli (90-100 max), ale pewnie. Tak na ogol podrozuje sam, jestem bardziej introwertykiem, ale byloby fajnie, gdyby udalo sie przejechac razem przynajmniej czesc drogi, w Macedonii, Albanii lub Czarnogorze, wszystko jedno. Jak widac, troche mowie po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi