kobusering Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 WitamMam następujący problem. Mój Suzuki TS zaraz po odpaleniu pozostawiony na luźie bezproblemowo trzyma obroty, sam nie gaśnie. Problem jest wtedy gdy silnik się choć trochę rozgrzeje. Zrobię nim jedna rundkę po podwórku(jezdzi tez bezproblemowo) i pozostawiony na wolnych obrotach jeżeli puszczę manetkę to gaśnie. Mam w nim gaźnik od Simsona 80(wczyszczony z filtrem stożkowym). I mam pytanie czy może to być cos nie tak z silnikiem?? (rocznik 1979) Gaźnik wy regulowany dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 za duży poziom paliwa lub ssanie się zawiesiło Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobusering Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Za duży poziom paliwa czyli ze plywak jest źle wy regulowany?? Z ssaniem wszystko w porzatku bo rozkrdcalem gaźnik i czydcilem wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Za duży poziom paliwa czyli ze plywak jest źle wy regulowany?? Z ssaniem wszystko w porzatku bo rozkrdcalem gaźnik i czydcilem wszystko Albo źle wyregulowany, albo zaworek iglicowy nie trzyma. Tam masz ssanie elektryczne czy ręczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobusering Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Reczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi