fudzi08 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 witam wszystkich ktorzy czytaja moj post. Mam taki problem w mojej nie dawno nabytej rm z 98 r ze urwala mi sie kopka i takie pytanko czy ktos wie gdzie mozna kupic taka kopke kub z czego podchodzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Urwała się? W którym miejscu? Bo powiem tak, kopka pasuje do wszystkich RM 250 od 1996 do 2006r więc jeśli chodzi o używane motocykle to musisz w tym przedziale szukać/pytać.Druga sprawa to oryginalna kopka z suzuki w Polsce oscyluje w przedziale 500-600 zł... Zamienników nie ma, bynajmniej nie widziałem. Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudzi08 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 no wlasnie tu jest problem ze juz nic nie da sie z tym zrobic.. urwala sie w tym miejscu hdzie kopnik zachodzi na niego... Ogolnie to jest ciezki temat z tymi kopkami albo sa i sa drogie albo w ogole ich nie ma. strasznie chodliwy temat. ale dzieki za podpowiedz. bede cos szukal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 na stronie partzilla kopniak stoi za ponad 150 dolców Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudzi08 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 dzieki wszystkim za inf. juz zalatwilem sobie za 150 zl. nowa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@REK YZ125 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, mam podobny problem, z tym że potrzebuje kopki do yz 125 2003 rok. Podobno Pasuje z lat 2002-2010. Jak ktoś ma kopke, albo jakieś namiary, to bardzo proszę o odpowiedź. I też jakby ktoś wiedział z czego można podpasować to też będzie git. Moja ma 13,5 mm śr i 31 zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi