FhissT Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To ma byc samochod do jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Może freelander, przynajmniej wygląda mniej babsko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXTRASZKOLENIA Poznań Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Miałem kiedyś freelandera i całekiem przyjemny samochód, ale kumpel kupił anglika po przekładce i dramat. Jak z każdym autem jak się trafi, chociaż jak się kupi z polskiego salonu to można trafić zadbany egzemplarz, bo to dość drogie auta były i raczej kupwali nowe z salonu ludzie zamożni. Tam gdzie mieszkam nowymi salonowymi freelanderami jeździ obecnie 3 lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 To może lepiej Sharana/Alhambrę/Espace czy co tam innego z vanów poszukać w napędzie 4x4, a nie konkretnie SUV'a ?T4 w 4x4 też nieźle jedzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A Suzuki Vitara 1,9D chyba? Pozdr.F. Ja mam już 4 lata. Odpukać jestem zadowolony. Jak szukałem to RAV 4 też brałem pod uwagę ale faktycznie, w środku ciasno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvin_1986 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Zerknij jeszcze na Hyundai Tucson/ Kia Sportage II. Auta w zasadzie takie same, cenowo bardzo podobnie. Wnętrze nie powala na kolana, w końcu to nie Audi, ale jest całkiem OK, nic nie trzeszczy. Auta dosyć niezawodne, naprawy niedrogie. Dobry diesel 2.0 140KM 305Nm. Jednak to nie są prawdziwe 4x4, oba można kupić w wersji z napędem na przód albo na przód z dołączanym tyłem (przez sprzęgło wielopłytkowe). Bardzo fajny jest również Suzuki Grand Vitara, auto siedzi na ramie, można zapiąć tryb 4x4 na stałe i ma reduktor. Do miasta taki sobie, jak ktoś ma słabą lewą nogę to nie będzie mu się przyjemnie jeździło. Za to ma świetne benzyniaki (swoje) i diesle (od Peugeota), także silnikowo super. Suzuki będzie najtańszą opcją, w środku nieźle wygląda i gdybym miał wybierać to właśnie Suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi