DZIKOWSKI Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Amatorsko używana powinna 100 mth zrobić bez problemu Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias21 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 100mth na jednym tłoku kurde, myślałem ze 25 to góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jako amator nie będziesz wykorzystywał w 100 % tej mocy,chyba że na zawody ją sobie szykujesz (jeśli nawet to 60 mth spokojnie możesz robisz bez ingerencji w tłok) Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias21 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) no właśnie myślę żeby na torze trochę pośmigać, ale to tak jak mówisz 100% mocy napewno nie będę wykorzystywał, wiec 60 mth i mozna bedze zajrzeć co i jak tam z tłokiem Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Matias21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie musisz rozkręcać,aby wiedzieć w jakim stanie jest cały układ.Wystarczy pomiar ciśnienia i będziesz wiedział wszystko Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias21 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 w sumie racja a jakie powinno byc ciśnienie ? a można kupić urządzenie do mierzenia ciśnienia gdzieś na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Za zegar stówe musisz położyć. Nie wiem jakie jest u Ciebie w RM,ale ja w CR mam 8.7-1 EDIT: jak będziesz kupował,to kup wkręcany,bo są wtykane,ale one fałszują pomiar (nieszczelne złącze) Edytowane 31 Stycznia 2014 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias21 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ok dzięki za rade. a jaki olej najlepszy na mieszankę i w jakich proporcjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Kolego,wyżej podałem Tobie stopień sprężania-mój błąd. Ciśnienie powinieneś mieć na poziomie 12 atm. Do mieszanki stosuję Castrol Racing 2t. Mieszanka 40-1 Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi