TheCzartor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Witam Serdecznie ! Jutro mam w planach zakup tego właśnie crossa , dlatego proszę was o jakieśInformacje na temat tego modelu. Chodzi mi głownie co sprawdzać i co się lubi psuć w tym sprzęcie. Oczywiście chce spojrzeć na to chłodnym okiem.Rutyna ,czyli stan oleju i innych płynów , czy nie kapie itp. , czy pali na zimno, czy praca silnika działa bez szmerów i hałasów .Tłok niby wymieniony, lecz trzeba to sprawdzić . Możecie , tez napisać co sadzicie o tym crossie , chętnie poczytam inteligentne wypowiedzi . Jak sprawdzic kompresje ? Edytowane 25 Grudnia 2013 przez TheCzartor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To jest przede wszystkim enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mam ten sam model, powiem tyle jak wszystko zrobione to tylko lać i piłować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi