zazu Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 A wiec stoje przed wazna decyzje I mysle ze mi w niej dobrze pomozecieChce rozpoczac zabawe z motoramiMialem juz z nimi stycznosc simsony mz :P i mysle ze nadszedl czas na cos szybszegoMam do wyboru MLODSZA 125 (NSR, RS ) Starsza 250 (np. Suza rgv 250) I nie wiem co wybrac Jesli sie nie myle to 250 to juz 4T jesli tak to lepiej wybrac 4T z przyczyn wiadomych :P I jesli bym mogl prosic to bym chcial sie dowiedziec jakie ceny sa za granica ( Bo tylko chce sprowadzic motor)nsr lub rs od 1994 do 1996 i jakies 250 (Najlepiej abyscie mi doradzili jakas 250 w miare ladna i tania) z gory dzieki a co do pieniedzy mysle ze 4-5 tys po sezonie(przelom jesien-zimy) i z np. Niemiec bedzie kwota wystarczajaca z gory wam ogromnie dziekuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 rgv to jeszcze dwusuw, a szkoda bo ja chetnie bym sie kiedys przesiadł jako taka "przejsciowka" a tak to dwusuwów juz mam dosyc :P aha a ceny mozesz sie dowiedziec z http://www.ebaymotors.de/?ssPageName=eBayMotors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 22 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 a sa wogole jakies 250 4T :?: bo jak nie to raczej bede muszony do kupna 125 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Hmm cbr 250 to jest 4t ale go w Polsce raczej nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Myślę, że jak byś był w stanie dozbierać do zimy jeszcze ze 3-4tys zł, to mógłbyś się rozejrzeć za czymś trochę większym. Suzuki GSXF 600 kupisz za 8tys z 92-94r, jest to czterotakt, ma bardzo trwały silnik i nie znudzi ci sie po sezonie tak jak NSR. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 22 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 na 600 rodzice sie nie zgodza :mrgreen: i tak cud ze na 125 sie godza :P Nawet ja sam bym sie bal odrazu wsiasc na 600A nsr i tak planuje jezdzic 1 a na maxa 2 sezony i potem cos wiekszego cos 600 (moje marzenia R6)p.sA dobrego gsx'a w Nemczech podejrzewam ze bym dostal za 6 tysp.s 2 cbr 250 jest akurat na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 rgv to jeszcze dwusuw' date=' a szkoda bo ja chetnie bym sie kiedys przesiadł jako taka "przejsciowka" a tak to dwusuwów juz mam dosyc :P[/quote'] no jak bys dosiadl prawie 100 konne RGV 500 to bys nie mial dosc dwusuwow :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacza Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 http://www.mobile.de/cgi-bin/searchPublic....=krad&sprache=1Poszukaj tutaj, jest naprawdę dobra wyszukiwarka!ja bym wzioł 4T!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 a jakie sa roznice miedzy 4T a 2Tna pewno 2T szybciej sie zuzyje, bedzie wiecej palil, i bedzie mial smieszny dzwiek(jak komarek :P ) sa jeszcze jakies inne roznice :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 prostsza budowa brak problemu regulacji zaworow i wymiany lancuszka rozrzadu i uszczelniaczy zaworowych latwiejszy remont w razie czego 125 2 T bedzie zapewne 1 cylindrowa chlodzona powietrzem a wiec kolejne + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Hmm cbr 250 to jest 4t ale go w Polsce raczej nie znajdziesz. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28496031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 24 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 No to teraz nie wiem co brac :P Najchetniej to bym wzial 125 ale ten dzwiek :? Jedynie jak bym przemienil uklad wydechowy dyfuzor od 4T to by tro che na mocy stracil ale za to by juz troche lepiej brzmial :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacza Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 Jeśli jeszcze nie jesteś pewien 2T czy 4T to poczytaj: http://republika.pl/slasher5/%21/d2.htmDowiesz się czego trzeba o tych silnikach!!Powodzenia w szukaniu maszyny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 ja tam jechałem na 250 2T i dźwięk może nie jest basowy, ale jak odchodzisz z butem ze świateł to naprawde brzmi jak jak klasa 250 na motoGP i mnie się bardzo podobał nie można go porównać z 600 4T ale jest naprawde rasowy i brzmi jak prawdziwa wyścigówka 2T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek46 Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 ja tam jechałem na 250 2T i dźwięk może nie jest basowy, ale jak odchodzisz z butem ze świateł to naprawde brzmi jak jak klasa 250 na motoGP i mnie się bardzo podobał nie można go porównać z 600 4T ale jest naprawde rasowy i brzmi jak prawdziwa wyścigówka 2T Dokładnie... miałem okazję kilka razy przejechać się RGV 250 i powiem że ochodzi całkiem niezle... A co do tłumika to raczej niepowinno się dwusuwowi zakładać wydechu od 4t... dzwieku nie zmienisz... także szukaj okazyjnej 125-250 2T np. http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=28705622 pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi