top21 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam wszystkich motocyklistów i motocyklistki, chciałem ostrzec wszystkich przed zakupem skradzionych mi rzeczy w dn. 05.12.2013. Rzeczy zostały skradzione z boksu w garażu / Bemowo, Warszawa / gdzie stoją mój i mojego kolegi motocykle. Spis bardziej cennych skradzionych rzeczy: kask SHOEI NEOTEC czarny mat roz. L, kask AGV T2 roz. XL, buty SIDI champion tepor roz. 46, rękawiczki Vanucci RVX-2 oraz Vanucci Cool Touring II do tego jeszcze pasy nerkowa, odzież termiczna itd. tak, więc zostałem wyczyszczony do zera przez tych sk.....eli. Gdyby komuś rzuciła się w oczy któraś z wymienionych rzeczy to proszę o kontakt na email : [email protected] a ja przekażę dalej bo nie ma co liczyć, że sami coś zdziałają. Pozdrawiam wszystkich i przestrzegam, że nie dla wszystkich sezon się skończył dla niektórych właśnie się zaczyna. Zdruzgotany Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wszystko typowe.Jakieś cechy które wyróżniają od innych ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi